Mei 2021 t/m nov 2021: Jongeren

1459 keer bekeken

Begin

01-05-2021 om 00:00

Einde

02-11-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe ziet de jeugd de toekomst van Hilversum? De jeugd van nu is de toekomst van morgen. Daarom is de gemeente erg nieuwsgierig naar de ideeën van de jeugd voor de toekomst van Hilversum.

Ideeën ophalen

In samenwerking met Omgevingseducatie en verschillende scholen zijn op creatieve manieren de ideeën van de jeugd opgehaald. De resultaten zullen we hier delen onder activiteiten jongeren.

 

Doe mee oproep

Idsert van Versa Welzijn riep de jongeren op om de uitdaging aan te gaan en hun idee voor de toekomst te delen. Bekijk hier het filmpje.

 

 

Activiteiten jongeren

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-calendar","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"239800"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk alle activiteiten

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen