Submenu

Eerste participatiebijeenkomst speelplekken Willibrorduslaan

02-05-2024 63 keer bekeken

Begin

14-05-2024 om 16:00

Einde

14-05-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We gaan de speel- en ontmoetingsplekken aan de Willibrorduslaan opknappen en vergroenen! Kom langs bij de inloopbijeenkomst en vertel ons wat jij belangrijk vindt.

Denk mee over de speelplekken aan de Willibrorduslaan

Het gaat om de speelpek tegenover nummer 2 en de speelplek naast nummer 31.

Welke aanpassingen aan de speelplek zijn voor u en uw (klein)kinderen belangrijk? Hoe willen uw (klein)kinderen spelen? En hoe kan de speelplek ook een mooie ontmoetingsplek zijn? We horen graag uw mening.

Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 14 mei. Tussen 16:00 en 18:00 uur staan we bij de speelplek tegenover Willibrorduslaan 2. U kunt dan in gesprek met medewerkers van de gemeente over uw wensen.

Wij leggen uit wat er gaat veranderen, wat er blijft en waar ruimte is voor uw wensen en ideeën. Uw kinderen kunnen tekenen hoe zij graag willen dat de speelplek eruit komt te zien. Deze ideeën en wensen nemen we mee in het ontwerp van de speelplek.

Lees meer over de speelplek bij Willibrorduslaan 31: bouwenaanhilversum.nl/groen/projecten-groen/speel-en-ontmoetingsplekken-vergroenen/willibrorduslaan31/voorbereiding+willibrorduslaan+31/default.aspx

Of over de speelplek tegenover Willibrorduslaan 2: bouwenaanhilversum.nl/groen/projecten-groen/speel-en-ontmoetingsplekken-vergroenen/willibrorduslaan/voorbereiding+willibrorduslaan+2-12/default.aspx

Bekijk ook

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen