Verplaatsen Fietsenrekken

Vanwege de werkzaamheden in het gebied gaan de fietsenrekken de komende jaren een aantal keer verhuizen. We proberen hinder voor fietsers zoveel mogelijk te beperken en zorgen voor voldoende plekken om je fiets te parkeren.

We proberen tijdens de werkzaamheden in het stationsgebied te zorgen voor voldoende plekken om je fiets, bakfiets of scooter te parkeren. En zo de hinder voor fietsers zoveel mogelijk proberen te beperken. De fietsenrekken zullen vanwege de werkzaamheden een aantal keer verhuizen.

Dat is niet prettig, maar met heldere kaartjes en borden proberen we je de zo goed mogelijk te helpen. En we krijgen er iets heel moois voor terug: een levendig, groen en veilig Stationsgebied. Met mooie, nieuwe fietsenstallingen.

Weten waar je je fiets op dit moment kunt parkeren? Meer informatie.

Verplaatsen van fietsen

Op het moment dat we een stalling verplaatsen, informeren we fietsers daar tijdig en uitgebreid over zodat zij hun fiets op een andere plek kunnen neerzetten. Dit doen we via deze website, de Raad aan Huis-pagina’s in de Gooi- en Eembode, onze social media-kanalen en op de locatie zelf met borden en labels aan het stuur van de fietsen.

Is het niet gelukt om uw fiets tijdig uit het verplaatste rek te verwijderen? De fietsen die los staan worden zoveel mogelijk teruggeplaatst in stallingen in de omgeving. Overige fietsen worden overgebracht naar het fietsdepot Zeedijk. Als wij een fiets in het depot plaatsen, dan scannen wij de fiets en maken wij een foto. De foto plaatsen wij op de website.

Meer informatie over het fietsdepot

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen