Rondleiding werkzaamheden busstation 10 november

01-11-2022

Begin

10-11-2022 om 10:00

Einde

10-11-2022 om 10:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het nieuwe, groene en duurzame busstation krijgt steeds meer vorm. Nieuwsgierig wat we precies aan het doen zijn? Meld u dan aan voor de rondleiding rond de bouwplaats op donderdag 10 november van 10.00 tot 10.45u.

Sprankelbeton en groen

De eerste contouren van dit nieuwe busstation zijn inmiddels zichtbaar. Inmiddels is de nieuwe betonverharding aangebracht. Nu gaat aannemer Van Mourik aan de slag met het opschuren van het beton. Tijdens de rondleiding vertelt de aannemer over de werkzaamheden van de afgelopen tijd, waar we nu mee bezig zijn èn wat het sprankelbeton zo bijzonder maakt. Half november is het nieuwe wegdek klaar. Vervolgens gaan we verder met de inrichting. Want er komt hier ook heel veel groen.

Aanmelden via stationshart@hilversum.nl

Wees van harte welkom op de rondleiding rond de bouwplaats van het nieuwe busstation op donderdag 10 november van 10.00 tot 10.45 uur. Vanwege de veiligheid is het aantal plaatsen voor deze rondleiding beperkt. Daarom is het nodig om u aan te melden. Dat kan via stationshart@hilversum.nl. Bij veel animo plannen we een tweede rondleiding in.

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen