Doe mee!

Doe mee

De plannen voor het Sportpark maken wij samen met bedrijven, scholen, sportverenigingen en omwonenden. Het  Stedenbouwkundig Plan (link) is nu af. Een stedenbouwkundig plan is een voorstel hoe de gemeente een gebied wil inrichten. Hierover hebben veel mensen meegedacht. Zij hebben namelijk de kennis en ervaring in huis die het Sportpark beter maken. Om deze kennis goed op te halen en de omgeving te betrekken, zijn verschillende participatiemethoden gebruikt. Hierin was er niet alleen aandacht voor de verschillende betrokken partijen op het Arenapark en omwonenden, maar zijn alle Hilversummers gevraagd hun kennis en ervaringen met ons te delen.

In het participatieverslag kunt u hier meer over lezen.

Maar ook in de toekomst is uw mening belangrijk. Meedoen kan op verschillende manieren. In de agenda hiernaast ziet u wanneer u eventueel mee kan denken en kunt u zich direct aanmelden.

Agenda onderwerpen

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"250209"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen