Submenu

Ook in de toekomst prettig wonen in de Meent! Denkt u mee?

23-11-2023 211 keer bekeken 0 reacties

De Hilversumse Meent (hierna de Meent) is een prettige leefbare wijk met een groen karakter. Veel bewoners, jong en oud, willen graag in hun wijk blijven wonen. Echter, doorstroming is lastig omdat er nauwelijks kleinere (zorg)woningen of appartementen zijn.

Denk mee tijdens de vervolgbijeenkomst

Samen met de wijk wil de gemeente graag de mogelijkheden om in de woningbehoefte te voorzien verder in kaart brengen. In januari organiseren wij daarom een vervolgbijeenkomst:

  • Dinsdag 16 januari, 19:30 – 21:30 uur, wijkcentrum de Kruisdam
  • Inloop is vanaf 18:30 uur. Desi’s snackmobiel staat dan voor het wijkcentrum voor u klaar met een drankje en hapje.

Helaas is het maximal aantal aanmelden voor deze bijeenkomst bereikt. U bent van harte welkom tijdens de inloopmiddag op zaterdag 20 januari. 

Inloopmiddag zaterdag 20 januari

Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te denken, hebben we op zaterdag 20 januari van 14:00-17:00 uur in het wijkcentrum De Kruisdam een inloopmiddag georganiseerd. Hiervoor hoef u zich niet aan te melden. Desi’s snackmobiel is ook weer aanwezig om aan iedereen die naar de inloopbijeenkomst komt een drankje en een snack uit te delen.

Wat gaan we doen?  

In januari gaan we op een leuke en interactieve manier met elkaar aan de slag. We bouwen daarbij voort op het woningbehoefteonderzoek dat eerder dit jaar is uitgevoerd, en een goed beeld geeft van de woningbehoefte in de Meent. Samen met Stichting Hilversumse Meent, de klankbordgroep bestaande uit Meentbewoners en de corporaties hebben we speciaal hiervoor een participatie instrument ontwikkeld. Tijdens de bijeenkomst gaat u met andere wijkbewoners in gesprek over de mogelijkheden die u ziet.  

Het doel is dat de Meent ook in de toekomst een prettige, leefbare woonomgeving blijft met betaalbare en kwalitatief goede woningen. Als inwoner van de Meent heeft u daar ongetwijfeld ook ideeën over. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en nodigen u van harte uit om met ons mee te denken.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via meentwonen@hilversum.nl

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen