Start verbouwing eerste koploper

04-10-2022
1137 keer bekeken 0 reacties

De eerste koploper in het project Meent Aardgasvrij is gestart met het aardgasvrij maken van zijn woning.

Ben Frost is de eerste van de 25 koplopers die aan de slag gaat met het energiezuinig en aardgasvrij maken van zijn woning. Donderdag 29 september is deze mijlpaal in het project gevierd met Ben, de betrokken adviseurs en uitvoerders en wethouder Bart Heller. Lees meer over het koploperstraject.

Er wordt flink geklust in het huis van Ben, zowel door de aannemer als door hem zelf. De isolatie en ventilatie worden aangepakt, er worden voorzetmuren geplaatst en de warmtepomp wordt over twee weken geleverd. Over een paar weken moet de verbouwing helemaal klaar zijn en is de woning aardgasvrij.

Ben: "Ik vind het fijn dat er vanuit het project een centraal punt is, één persoon bij wie ik met mijn vragen terecht kan, een goed advies geeft en die alles regelt. Zo hoef ik zelf niet met meerdere bedrijven en personen in gesprek te blijven, dat doet Jan Nieuwveld.'

Lees meer over waarom Ben meedoet met het koploperstraject in het interview met Ben. Meer over Jan Nieuwveld kunt u lezen in het interview met Jan.

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen