4-10 april: Week van de Groene Tuin

Maic Oudejans 06-04-2023 401 keer bekeken 0 reacties

Bloemen, planten, vlinders, bijen… Een groene tuin: fijn voor u én voor vogels en insecten. Groen verkoelt, is gezond en ziet er mooi en gezellig uit. Van 4 tot en met 10 april is het de Week van de Groene Tuin. Hét moment om ook met uw tuin aan de slag te gaan. Doet u ook mee?

Op de website weekvandegroenetuin.nl leest u groene en duurzame tips voor uw tuin. Over bijvoorbeeld planten, onderhoud en de bodem. Ook kunt u meedoen aan een fotowedstrijd. Op de website van Hilversum100 vindt u nog meer tips en plekken in de buurt waar u biologische en duurzaam gekweekte planten kunt kopen.

Ook de gemeente Hilversum gaat aan de slag met groen. De komende vier jaar werken we aan 15 groene projecten. Bermen, pleinen, plantsoenen, straten en lanen dragen dan veel meer bij aan de biodiversiteit. Met meer verschillende bomen, planten en bloemen. Tegel eruit, groen erin. Zodat iedereen kan genieten van een groene en gezonde omgeving. Groen in Beweging noemen we dat. Lees meer over Groen in Beweging op www.bouwenaanhilversum.nl/groen

0  reacties

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen