Werkzaamheden

Voordat de Kleine Spoorbomen kunnen worden gesloten, zijn er verschillende, voorbereidende werkzaamheden nodig. 

Werkzaamheden Simon Stevinweg en Snelliuslaan
De werkzaamheden aan de Simon Stevinweg en Snelliuslaan zijn eind 2023 al begonnen en we hopen dit deze maand af te ronden (mei 2024). Er is gewerkt aan de invoering van een 30-kilometerzone, het opnieuw inrichten van de rijbaan en het toevoegen van verkeersplateaus. Dit moet leiden tot een veiligere situatie, voor met name fietsers.

Rioolwerkzaamheden Noorderweg en Koninginneweg
In juni 2024 zijn er rioolwerkzaamheden op de Noorderweg, bij het gedeelte tussen de Kleine Spoorbomen en Simon Stevinweg, en de Koninginneweg ter hoogte van ‘Tiramisu’. Dit duurt ongeveer een maand. Tijdens de werkzaamheden wordt dit deel van de Noorderweg afgesloten voor doorgaand verkeer en wordt het verkeerd omgeleid. 

De Koninginneweg blijft tijdens de werkzaamheden open voor bestemmingsverkeer, bussen, fietsers en voetgangers. De Koninginneweg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook hiervoor wordt een omleiding ingesteld.

Werkzaamheden Noorderweg
Na de zomer van 2024 starten we met de werkzaamheden aan de Noorderweg. Op de Noorderweg wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd van het Oosterspoorplein naar de Simon Stevinweg. Ook wordt er een 30-kilometerzone ingevoerd.

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen